Kapcsolat

 

Filozófiánk

Cégünk 2005-ben alakult és elsősorban katonai-, vadász- és munkaruházattal, valamint az ezekhez tartozó kiegészítők értékesítésével foglalkozik. Kiemelt szerepet szánunk annak, hogy termékeink a munkavégzéshez, vadászathoz illetve utcai használathoz kiemelkedően kényelmesek, komfortosak legyenek. Minőségi terméket kínálunk elérhető áron.

Kínálatunk rendkívül sokrétű, ahol reményeink szerint mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket. A folyamatosan bővülő vevői igények által választékunk is fejlődik, annak érdekében, hogy a vásárlóink által támasztott követelményeknek maradéktalanul meg tudjunk felelni.

A Horizont többet ad, mert:

 • számunkra az egyik legfontosabb célkitűzés a bizalom felépítése és annak megtartása,
 • többféle termék egy helyen történő elérése,
 • rugalmas ügyintézés,
 • egyedülállóan nagy termékválaszték,
 • termékeink jelentős része raktárkészletről érhető el, amelyet a 4400 Nyíregyháza, Ady Endre út 2. alatti üzletünkben és Nyíregyházán a Tokaji utcai piacon is meg lehet tekinteni, ki lehet cserélni.

Webáruházunkban megjelenő termékválaszték rendszeresen karbantartjuk, illetve bővítjük, ezért kérjük, hogy rendszeresen látogasson vissza és böngésszen régi és új termékeink közül.

Ha olyan termékre van szüksége, melyet nem talál áruházunkban, vagy egyszerűen csak közölni kíván velünk valamit, kérjük, küldjön nekünk üzenetet a horizontkatonai@gmail.com e-mail címre.

Egyedi árajánlat kérésére is van lehetőség.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, az űrlap kitöltésével küldjön nekünk üzenetet. Kollégáink hamarosan válaszolnak Önnek!


  Az üzenet elküldésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!

  Horizont vadászbolt elérhetőség:

  Cím: 4400 Nyíregyháza, Ady Endre út 2.

  Tel: 06-30-314-8951

  Email: info@horizontvadaszbolt.hu  NYITVA TARTÁS

  4400 Nyíregyháza, Ady Endre út 2. üzletünk

  • hétfőtől péntekig 8-17-ig
  • szombat 9-13-ig

  4400 Nyíregyháza, Tokaji úti piac területén

  • A hét minden napján (kivéve hétfő) átlagosan 13 óráig